Jak vybrat pleťovou masku přesně na míru vaší pokožce?

 

Nejen v zimě dostává tenká pokožka na obličeji zabrat. Mrazíky a především přechod z tepla do zimy jí vysušují. Pleť je napjatá, svědí a volá po troše hydratace. Pleťové masce stačí jen 15 minut, aby z vás udělala bohyni. Pleť rozjasní, vyhladí, vyživí. Ale jen pokud si ji vyberete správně.

Najděte si chvilku pro sebe pravidelně

Pleťové masky jsou koncentrované a účinné, proto se nanáší jen jednou až dvakrát do týdne. Což svádí k tomu, abyste si z jejího nanášení udělaly pravidelný rituál. Jednou týdně 15 minut jen pro sebe. Víme o čem mluvíme, najít si čas na relax je občas docela fuška.

Jak nanášet pleťovou masku

Nanášení pleťové masky s sebou samozřejmě přináší i pár důležitých pravidel:

  • aby se účinné složky dostaly co nejhlouběji, je důležité pleť nejprve vyčistit,
  • vstřebávání napomůže i to, když masku nanesete po koupeli, kdy jsou póry otevřené,
  • k aplikaci pleťové masky na obličej se skvěle hodí k tomu určený štětec a
  • po uplynutí stanovené doby masku smývejte z obličeje jemně.
 

Jak vybrat pleťovou masku? 

To je to, co vás v tuto chvíli asi zajímá nejvíc. Na trhu je jich nepřeberné množství a kdo se v tom má vyznat. V Inve Beauty vybíráme pleťové masky podle typu pleti a účinku, který právě teď potřebuje.

Mezi must-have kousky, které byste měly mít pro případ nouze (nebo v lepším případě ten svůj pečující rituál) vždycky v koupelnové skříňce patří: hydratační, čistící a omlazující maska na obličej.

Prozkoumejte kompletní nabídku Inve Beauty a nechte se rozmazlovat.

Podle toho, co vás trápí

  • Začneme tím, co v tomto ročním období pociťuje většina z nás – napětí (pokožky), zhrubnutí. Potřebujete pořádnou porci hydratace.

Náš tip: S textilní maskou Hydro Kick to máte úplně bez starostí. Jen ji vybalíte, rozložíte, připlácnete na obličej a o nic se nestaráte.
Hydratační maska od Vichy kromě hydratace dodá pleti i kyselinu hyaluronovou, takže sbohem vrásky.

 
  • Dát tak sbohem nevzhledným černým tečkám a ucpaným pórům… to by byla krása. Proto tu jsou jílovité masky, které si poradí i s hluboko uloženými nečistotami.
    Náš tip: V Saloosu se na jílové masky podívali pěkně zblízka a připravili tři typy: s marockým jílem, zeleným jílem a bílým jílem.
  • Potřebujete zregenerovat a zmírnit projevy stárnutí? V tom případě se nebojte nanést pleťovou masku i na oblast krku, ať to máte komplet.
    Náš tip: Pleťová maska Filorga rozjasňuje pleť a redukuje viditelné vrásky.
  • A pokud vás nejvíc trápí mastná pleť s pupínky, sáhněte po masce čistící.

Tak co, dáte pleťovým maskám na obličej šanci? Je to příjemné, účinné a prospěšné pro tělo i ducha.

Přečtěte si také 7 osvědčených tipů, jak hydratovat pleť.

Získejte příručku zdarma

Příručka zdarma „Obličej bez vrásek“

Stáhněte si bezplatně naši příručku, která vás naučí, jak správně provádět masáž obličeje a další tipy pro mladistvou pleť.

Získat zdarma