Purity Vision, to je láska na první přivonění

Značku Purity Vision jsme si zamilovali v okamžiku, kdy jsme poprvé vyzkoušeli jejich bio růžovou vodu. Je to kosmetika šetrná, ekologická, bio a přitom účinná. Co víc si přát? No, možná vás překvapí, jak vážně své sliby tato značka bere.

Purity1

Česká a trendy

Věděli jste, že za značkou Purity Vision stojí dva Češi? Vladimír a Shanti Lusíkovi založili značku v roce 2008 a jejich prvním výrobkem byl dnes už ikonický bio panenský kokosový olej.

Purity Vision si klade za cíl nabízet co nejkvalitnější výrobky, ale za takovou cenu, aby si ji mohl dovolit každý, což se jim daří udržet. Když už tu mluvíme o kvalitě, její zakladatelé pravidelně navštěvují země, ze kterých pochází suroviny pro jejich výrobky. A dohlížejí na to, aby bylo zachováno maximum prospěšných látek.

Jeden certifikát za druhým

O tom, že to myslí vážně i s férovým přístupem ke svým dodavatelům, svědčí certifikát Fair For Life, který mají jako jediná značka v České republice. Spoluprací s farmáři v Ugandě, Maroku, na Filipínách a v Bulharsku pomáhají zvýšit příjem sociálně slabším rodinám. 

Víc o získané certifikaci se dočtete na webových stránkách Purity Vision.

Udržitelnost a čistota

Pokud si potrpíte na recyklované obaly (zejména skleněné), šetrnou výrobu a ekologii, je Purity Vision značka přesně pro vás.

A protože přírodní produkty mají být čisté, nenajdete v nich žádnou chemii. Bez vyjímek. Proto jsou jejich tělová másla a oleje vhodné i pro nejmenší a osoby s citlivou pokožkou.

Tři tipy na produkty Purity Vision, které prostě musíte vyzkoušet (a milovat)

Otestovali jsme toho na vlastní kůži a chuťové pohárky hodně a tady je pár našich favoritů, které prostě nezklamou.

9367_purity-vision-ruzove-maslo-120ml-z1

Růžová řada

Blahodárným účinkům výtažků z damašských růží jsme věnovali celý jeden článek a růžové řadě od Purity Vision poličku v koupelně. Milujeme tu vůni a všestranné použití růžového másla a bio růžové vody. A nejsme sami, troufáme si říct, že právě růžová řada je stálicí Purity Vision a nyní je kompletní.

To znamená, že v ní najdete všechny produkty, které budete potřebovat ke svému dennímu zkrášlovacímu rituálu.

Vážně, růží není nikdy dost.

10105_purity-vision-bio-arganovy-olej-100ml

Arganový olej

Purity Vision Raw bio Arganový olej si vás získá svou nezaměnitelnou vůní, zlatavou barvou a regeneračními a vitualizujícími účinky. Kromě pleti se hodí i k posílení nehtů a vlasů.

Bambucká másla s přídavkem bylin

Možná jste nevěděli, že si značka Purity Vision na jihu Moravy pěstuje vlastní měsíček lékařský. Jeho výhoda je, že mu vyhovují i naše klimatické podmínky. Už jste vyzkoušeli bio měsíčkové máslo nebo měsíčkovou zinkovou mast pro nejmenší?

A jaký je váš nejoblíbenější produkt nebo produkty od této značky? Podělte se s námi do komentářů.