Tuhá mýdla– 5 důvodů, proč jsou trendy

Ať už doma dáváte přednost tuhým mýdlům nebo spíše sprchovým gelům v plastových obalech, bez alespoň dvou kostek mýdla v kostce není domov domovem. Přečtěte si 5 důvodů, proč se těší neustálé oblibě.

mydla 1

1.     Ekologie především

Dejte šanci zelené. Ochrana životního prostředí je trendy a je třeba. Snad i proto se mýdla v kostce těší narůstající oblibě. Výhodou jsou:

  • ekologicky recyklovatelná balení / případně zcela bezobalová varianta
  • žádný plastový obal ani mikroplasty
  • minimální zátěž pro životní prostředí
  • složení bez škodlivé chemie.

2.     Složení mýdla v kostce

Příroda je dostatečně účinná sama o sobě. V kvalitním tuhém mýdle na tělo konzervanty, silikony a barviva nenajdete. Základ tvoří přírodní oleje, regenerační složky a bylinky. Pokožku zvlhčují zcela přirozeně díky obsahu rostlinného glycerinu.PH tuhých mýdel se pohybuje mezi 7 a 9, takže pokožku chrání a jsou vhodná i pro tu citlivější.

Tím pádem nezatěžují náš organismus ani planetu.

9094_kappus-prirodni-mydlo-levandule-krabicka

3. Snadné a univerzální použití – ideální i na cesty

Tuhé mýdlo použijete na tělo, obličej a hitem posledních let je i tuhé mýdlo přímo určené na vlasy. Pokud si zabalíte tuhé mýdlo na cesty, ušetříte dost místa v kufru/batohu a navíc minimalizujete riziko, že se vám tam vylije. Navíc vydrží i tvrdší zacházení a můžete si ho vzít bez obav do letadla.

Zároveň jsou na trhu i mýdla pro specifické potřeby. V nabídce máme:

4. Té vůni se nic nevyrovná

Taky vám dávala maminka do šatní skříně mýdlo, aby provonělo oblečení? A co teprve ten pocit, když si po dlouhém dni dopřejete voňavou uvolňující koupellevandulí, šeříkem nebo jarní konvalinkou?

Náš tip: Hledáte dárek pro tatínka nebo manžela? Kappus toaletní mýdlo s kořeněnou vůní santalového dřeva, nebo pivní glycerinové mýdlo od Ryoru budou tou správnou volbou.

9046_kappus-mydlo-santalove-drevo-krabicka

5. Správná volba pro mrňousky

Možná to znáte i z vlastní zkušenosti – učíte své dítko, aby si pravidelně mylo ruce, ale má problém stisknout malou páčku na závěsném dávkovači mýdla. Pravda je, že na takový dávkovač dítě mnohdy nedosáhne ani na stoličce. Takže mýdlo v kostce (například sensitive od Kappus) je pro děti nejlepší volbou. Jen počítejte s tím, že když je necháte chvíli bez dozoru, nejspíš vám do něj prstíky „vyvrtají“ dírky.

Novinka

Nově jsme rozšířili sortiment o tuhá mýdla německé značky Kappus, která se na výrobu mýdla specializuje již 170 let. Jejich výrobky mají certifikát Nature a splňují přísné směrnice přírodní kosmetiky. Z nabídky značky Kappus pro vás vybíráme:

  • Lékařské mýdlo antibakteriální – složení s bambuckým máslem a lanolinem účinně vyživuje pokožku a zároveň ji zbavuje bakterií.
  • Líbit se vám bude i přírodní mýdlo s vulkanickým bahnem pro důkladné vyčištění pokožky (s protizánětlivými vlastnostmi).

Prozkoumejte celý široký sortiment tuhých mýdel na InveBeauty a nechte se znovu okouzlit silou přírody.