Proč dát přednost luxusní kosmetice? Důvodů je mnoho a značka Avant je jeden z nich

Ať už vybíráte hydratační krém, oční krém, nebo pleťové sérum, máme pro vás jednu radu: neslevujte ze svých nároků. Toužíte po elixíru mládí, který kombinuje přírodní složky, vědecké technologie a zároveň při jeho testování netrpěla zvířata? My také. Pro náročnější ženy, které vědí, co chtějí, máme nově v nabídce kosmetiku londýnské značky Avant.

avant 1

Avant kosmetika

Kvalita ingrediencí, účinnost výrobku a šetrnost k přírodě – to jsou tři hlavní pilíře londýnské značky Avant. Ta si dala za cíl prostřednictvím rostlinných extraktů nejen ochránit ženskou pleť před projevy stárnutí, ale také ji vyživit, hydratovat a chránit před znečištěním a povětrnostními vlivy.

K tomu využívají osvědčené ingredience: Matrixyl 3000, který napomáhá stimulovat syntézu kolagenu, hydratující kyselina hyaluronová a extrakt z kaviáru zajišťující zdravější vzhled pokožky.

Příroda je nejlepší přítel pleti

Návrat k přírodě je trend, který se těší vzrůstající oblibě nejen spotřebitelů, ale i společností. Ty se při výrobě nových produktů snaží využívat přírodní látky a zároveň se snaží, aby i provozovny spotřebovávaly méně vody, energie a produkovaly méně odpadu.

Obaly výrobků Avant jsou vyrobeny ze 100% recyklovaných vláken a jsou plně recyklovatelné. Navíc testování kosmetiky na zvířatech je proti filozofii značky, jak dokazuje logo skákajícího zajíčka, které značí certifikát Cruelty-Free International.

7390-2_advanced-bio-ultra-fine-texture-day-moisturiser

Už žádné váhání v koupelně

Ale to není všechno (jak by řekl Horst Fuchs). Designéři mysleli i na vzdělávání zákazníků, takže:

  • na přední straně obalu naleznete složky použité v konkrétním produktu
  • na zadní straně se dočtete, jak tyto přísady fungují
  • a na třetí straně krabičky najdete jedinečný návod na kosmetický rituál včetně tipů od Avantu. Už žádné váhání nad tím, kdy a jak přesně nanášet krém proti tmavým skvnám, nebo růžové pleťové sérum.

7399-1_age-prestige-antioxidising-detoxifying-rose-serum

Tyto informace samozřejmě najdete u konkrétního výrobku i na našem webu Inve Beauty.

Produktové řady

Pokud hledáte bájný elixír mládí, jste tu správně. Avant se primárně zaměřuje na kompletní péči o pleť pro ženy, které chtějí zůstat co nejdéle mladé.

Řada Age Defy + kombinuje silné aktivních látek proti stárnutí, antioxidanty a vitamíny. Tyto složky byly pečlivě vybrány tak, aby omladily zralou, matnou, unavenou a stárnoucí pleť, což vedlo ke zlepšení vzhledu jemných linek a vrásek a zároveň obnovilo přirozenou bariéru pokožky.

Pro všechny typy pleti je určena řada Age Nutri–Revive, která pomáhá unavené pokožce znovu zazářit. Vyživuje, sjednocuje tón pleti, posiluje a hydratuje.

Age Radiance navrací pokožce jas, napomáhá zmírňovat projevy stárnutí (jemné vrásky) a pleť vyživuje. Je vhodná pro jakýkoli typ pleti.

BIO-ACTIV+ pomáhá předcházet projevům stárnutí, zpevňuje a hydratuje pleť.

 

Vypadat dobře, cítit se lépe – to je heslo společnosti Avant. O tom, že se pro mnoho zákaznic stala tato značka srdcovou záležitostí, svědčí i více než 25 000 recenzí na jejich webu. Teď už zbývá jen to taky zkusit.