Phyto – síla bylin v péči o vlasy už od roku 1967

Spoléhat v péči o tělo na sílu bylin se teď nosí, ale v 60. letech minulého století se krása se zdravím tak úplně nepotkávala. Až do roku 1967, kdy vizionář a kadeřník Patrick Alès odstartoval revoluci v péči o vlasy a stvořil značku Phyto.

pece o vlasy 1

Zaprvé, neubližujte

Dnešní generace mladých by tomu už možná ani nevěřila, ale dřív ženy při kadeření vlasů trpěly – utahování bolelo a vlasy se zvlňovaly za vysokých teplot. Chemické složení některých výrobků ničilo nejen vlasy, ale i ruce a dýchací cesty kadeřníků. A tehdy (v padesátých letech) si jeden kadeřnický učeň řekl, že už to dál nejde.

Patricka Alèse fascinovala příroda a rozhodl se studovat sílu bylin, zejména těch, které mají prokazatelně příznivé účinky na krásné vlasy. V roce 1965 si otevřel vlastní salon, vynalezl kartáčování a o čtyři roky později se zrodila značka PHYTO, kterou si záhy (spolu s kouzelnýma rukama Patricka Alèse) oblíbily i celebrity jako filmové herečky Brigitte Bardot, Catherine Deneuve a první dáma USA Jacqueline Kennedy Onassis. Jeho mottem bylo: zaprvé, neubližujte.

8503_phyto-phytokeratine-extreme-sampon-200ml

Phyto – síla bylin v každé lahvičce

Už je to 50 let a produkty Phyto jsou stále oblíbené mezi kadeřníky i obyčejnými ženami, které hledají šampony, kondicionéry a balzámy s převážně rostlinným složením (produkty Phyto jsou z 95 % až 100 % přírodní). Bez silikonů, parabenů a syntetických alkoholů (ten nahrazují například v laku na vlasy alkoholem z červené řepy, který tolik nevysouší vlasy).

V roce 1979 společnost Phytosolba Laboratories Patricka Alèse rozšířila svoji činnost o dermokosmetiku spojením se společností Lierac Laboratories, kterou přetvořil na světoznámou značku specializující se na nápravu projevů stárnutí pleti.

8530_phyto-defrisant-sampon-250ml

Specifické produkty pro vlasy

Ať už máte vlasy suché, mastné, poškozené, nebo jemné a zplihlé, v nabídce produktů Phyto se silou bylin si vyberete přesně ten přípravek, který vašim vlasům navrátí krásu, lesk a styl. Kombinaci šetrné, ale účinné péče respektující přirozenou rovnováhu pokožky hlavy.

Z nabídky Inve Beauty vybíráme

Dopřejte svým vlasům přesně to, co potřebují a vyberte si přípravek na vlasy se silou bylin z bohaté nabídky značky Phyto.

Zdroj: https://www.phyto-haircare.co.uk/